Wie is Kabisa?

Kabisa is softwarespecialist. Met een uitgebreid team -ervaren in vele verschillende disciplines- zijn we thuis in het maken van bedrijfskritische web- en mobiele applicaties. High-end en complex, flexibel en creatief met de uiteindelijke wens van de klant altijd in het achterhoofd. De diepgewortelde Scrum-methodiek is een tweede natuur voor iedereen binnen het bedrijf. Buiten het feit dat het eindresultaat heel belangrijk is, staan persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-privébalans voorop.

Groepsfoto weert jubilarissen viering

Kernwaarden

De kernwaarden van Kabisa zijn Oprecht, Gezond en Gedreven. Beweeg met de muis over de verschillende vlakken voor een verdere toelichting hierop.

Oprecht (Genuine)

Oprechte interesse in de klant, de opdracht en het team. Op die manier wil Kabisa het beste leveren voor de klant. Niet op korte termijn, maar op een manier die langdurig en duurzaam voorziet in alle behoeftes van de klant. Soms moet daarvoor de vraag ontrafeld worden uit een al bedachte oplossing van de klant. Vaak houdt Kabisa vast aan hun eigen succesvolle aanpak. Kabisa verwacht dat iedereen durft te zeggen waar het op staat, ook als die boodschap niet perse de gewenste is. Dit zorgt soms voor confrontatie, maar de grote betrokkenheid leidt vaak tot een efficiëntere en voordeligere oplossing voor de klant.

Gezond (Healthy)

Voor Kabisa is de term ‘gezond’ er eentje om te interpreteren in de breedste zin van het woord. Gezond zijn betekent een goede balans tussen werk en privé, met gezond verstand keuzes maken en een goede fysieke en mentale gesteldheid. ‘Gezond’ is om die reden voor Kabisa van grote waarde. Het draagt indirect bij aan (persoonlijke) groei, kennis en kunde, werkplezier, een optimaal teamgevoel en het zijn van de beste werkgever, developer of contactpersoon voor de klant.

Gedreven (Driven)

Waar een wil is, is een weg. En de wil is er zeker! Team Kabisa is enorm ambitieus en levert enkel het beste. Niet alleen voor zichzelf, maar des te meer voor de klant. Langetermijnoplossingen, code waar op verder gebouwd kan worden en slimme tweaks waar mogelijk. Ziet het team ergens een mogelijkheid, een kans tot verbetering of een optie om iets uit te breiden? Als de klant er iets aan heeft, zal er altijd initiatief genomen worden om het balletje op te gooien. Vragen om vergeving wordt meer gewaardeerd dan wachten op toestemming. Lukt er iets niet of is het antwoord op een initiatief nee, dan is dat niet per definitie het einde: waar een wil is, is een weg.

Duurzaamheid (Durability)

Oprecht het beste willen leveren en daarbij weloverwogen keuzes kunnen maken, zorgt voor duurzaamheid. Een fundering waarop je kunt bouwen, in de breedste zin van het woord. Duurzaamheid in oplossingen, klantrelaties en collega’s. Een manier van werken die oprecht zorgt voor het best mogelijke, voor kwaliteit met de hoofdletter K.

Eigenaarschap (Ownership)

Een hoge mate van betrokkenheid en de wil om het op de best mogelijke manier te doen, zorgt voor eigenaarschap. Oprechtheid en ambitie zorgen dat een probleem, opdracht of dilemma zo eigen wordt dat er continu gehandeld wordt alsof het voor jezelf is. Bij Kabisa is het van belang dat je het eigenaarschap pakt en de volle verantwoordelijkheid neemt.

Aanpasbaarheid (Adaptiveness)

Gezonde keuzes kunnen maken met volle inzet zorgt ervoor dat je jezelf in elke situatie kunt aanpassen. Het zien van meerdere mogelijkheden en het inslaan van nog onbewandelde paden, maakt dat er wordt geanticipeerd op alle onverwachte zaken die daarbij komen kijken. Inspelen op verandering, toch in balans blijven en een kwalitatief resultaat opleveren.

Het hogere doel van Kabisa

Reveal your genius is het hogere doel van Kabisa. Waar de dag mee start en eindigt. Kabisa weet als geen ander hoe om te gaan met complexe vraagstukken. Stabiele en duurzame software en persoonlijke ontwikkeling in combinatie met de juiste werk-privébalans zijn belangrijk. De betrokkenheid en gedrevenheid zorgen telkens weer voor een verbluffend resultaat waar alle partijen trots op kunnen zijn.

Reveal your genius

Reveal your genius is het hogere doel van Kabisa. Waar de dag mee start en eindigt. Kabisa weet als geen ander hoe om te gaan met complexe vraagstukken. Stabiele en duurzame software en persoonlijke ontwikkeling in combinatie met de juiste werk-privé balans zijn belangrijk. De betrokkenheid en gedrevenheid zorgen telkens weer voor een verbluffend resultaat waar alle partijen trots op kunnen zijn.

Kabisa in een notendop: Met oprechte interesse, een gezonde werkwijze en uiterste gedrevenheid, je potentie onthullen. Reveal your genius.

Beste Werkgever

Onderzoeksbureau SatisAction voert jaarlijks met PWnet het beste werkgevers onderzoek uit, met als naam: Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling. Enerzijds laat dit werkgevers zien hoe zij scoren op talentontwikkeling en arbeidsvoorwaarden, anderzijds biedt het potentiële werknemers inzicht in de vraag ‘Waar groei jij het snelst? Kabisa heeft voor het vierde jaar op rij een Award in ontvangst genomen.

Persoonlijke ontwikkeling foto met overlay

Onderzoekster Mirjam Baars geeft in haar toelichting aan dat Kabisa structurele aandacht heeft voor de ontwikkeling van haar medewerkers, iets dat in de gehele organisatie verankerd is. Kabisa heeft afgelopen jaren het traditionele HR-beleid losgelaten. Functionerings- en beoordelingsgesprekken zijn afgeschaft. De focus ligt vooral op de ontwikkeling van de medewerkers. Een belangrijk onderdeel hierbij zijn de structurele, diepgaande ontwikkelgesprekken. Dit gebeurt op een eerlijke en openhartige manier. Ook is er aandacht voor het geven van complimenten, hierbij wordt als extra hulpmiddel de zelf ontwikkelde Kudo-o-Matic gebruikt, meten wij het geluk van onze medewerkers en heeft de Techsenate het doel “formaliseren” van technische innovatie en wordt er heel veel aan kennisdeling gedaan.

FD GAZELLEN AWARD

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bedrijven die in aanmerking willen komen, moeten over een periode van 3 jaar minimaal een omzetgroei van 20% laten zien. Kabisa behoort tot deze snelstgroeiende bedrijven van Nederland!

ISO Certificering

Kabisa mag zich ISO 27001 en 9001 gecertificeerd noemen. Deze certificeringen zijn het bewijs dat bij Kabisa zaken met betrekking tot informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement op een juiste manier zijn ingericht. Of we trots zijn op dit resultaat? 👇🎉

FD Gazellen award Kabisa

Solliciteren of Contact?

Ben jij ambitieus en wil jij net als Kabisa verder groeien? Kom ons team versterken! Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op.


Word onderdeel van dit leuke team!

René Braun DevOps Engineer
Paul van Lierop Cloud Legend
Joost Saanen Cloud Legend
Harm de Laat Algemeen Directeur
Johan Hoekjan Group Manager
Pascal Widdershoven CTO
Martijn Daams Developer
Matthijs Groen Developer
Luk van den Borne Cloud Legend
Ariejan de Vroom Developer
Rui Salgado Developer
Ruud Schroen Developer
Jordy van Vorselen Developer
Guido Theelen Developer
Nick van Eijk Developer
Bart Vollenbregt DevOps Engineer
Marciano Schildmeijer Developer
Marc Vos Group Manager
Patrick Baselier Developer
Jean-Paul Weijers Developer
Lianne van Tuijl UI / UX Designer
Niek Horsmans (Online) Marketing
Ralph Rooding Developer
Sander Voerman Developer
Yvon Winkelmolen Office Manager
Robin Fidder Developer
Ralph Deguelle Algemeen Directeur
Jur Clerkx DevOps Engineer
Rik Kierkels Developer
Veronika van Heur New Business Development
Frodo Larik Business Unit Manager Amsterdam
Frank Smeets Developer
Tamara van de Manakker Assistent Office Manager
Nadine Bijnens Corporate Recruiter
Ivo Stakenborg Agile Projectmanager
Stef Geraets Developer
Derek Meuwissen Developer
Fleur Weekers Corporate Recruiter
Kitty Smeets Financial Controller
Joery Vreijsen Cloud Legend
David Volmar Cloud Legend
Joeri Voet Cloud Legend
Glenn Eggen Cloud Legend
Rik Tonnard Cloud Legend
Egon Meijers Developer
Aschwin Bruyning Mobile (Flutter) Developer
Wouter Dohmen Accountmanager
Joost Moberts Agile Projectmanager
Adam Tetz Data Integratie Consultant
Tyrone Meijn Cloud Legend
Dominic Bisschop Developer
Rik Broers Cloud Legend
Michel Mertens Cloud Legend
Roy Appeldoorn Developer
David Weng Cloud Legend
Robbert Doon Developer
Andy Maes Mobile (Flutter) Developer
Max Bodelier Developer
Niels Scheurleer Group Manager
Leon de Rijke Key Account Manager
Mees van Straten Cloud Legend
Rutger van Acker Developer
Sander Camp Developer