Kabisa is volop in ontwikkeling!

Wij zijn een snelgroeiend maatwerksoftware bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van web- en mobiele applicaties voor Hightech, Fintech & E-Commerce bedrijven. Benieuwd naar welke werkzaamheden wij precies voor onze klanten uitvoeren? Check dan zeker ook even www.kabisa.nl!

social_image_groepsfoto

Groei jij mee?

Kabisa onderscheidt zich door een groeistrategie te combineren met de extreme aandacht voor medewerkers. Beide zijn door de buitenwereld erkend door onderscheidingen als Beste Werkgever award op basis van talentontwikkeling en arbeidsvoorwaarden en FD Gazelle Award (Snelst Groeiend Bedrijf).

Wij hanteren het Scaling Up gedachtegoed dat ervoor zorgt dat we de focus leggen op de zaken die belangrijk zijn. We willen verder groeien naar meerdere zelfstandige business units door het land waarbij de persoonlijke cultuur behouden blijft. Ons richtpunt hierbij is een sterke ambitie, gecombineerd met onze BHAG (Big Hairy Audacious Goal): “In 2030 werkt Kabisa tegelijkertijd aan 100 toonaangevende applicaties waar je trots op bent”. Om deze ambitie te verwezenlijken hebben we jou nodig!

Kernwaarden

kernwaarden_smal

Kabisa’s eerste kernwaarde is oprecht. We verwachten dat iedereen durft te zeggen waar het op staat, ook als die boodschap niet perse de gewenste is. Dit zorgt misschien soms voor confrontatie, maar deze grote betrokkenheid leidt tot de beste resultaten.

Onze tweede kernwaarde, gezond, is er een om te interpreteren in de breedste zin van het woord. Goede balans tussen werk & privé, je gezonde verstand gebruiken en het waarde hechten aan een goede fysieke en mentale gesteldheid.

Gedreven maakt het drietal kernwaarden compleet. Team Kabisa is enorm ambitieus en levert enkel het beste. Niet alleen voor zichzelf, maar des te meer voor de klant. Langetermijnoplossingen, code waar op verder gebouwd kan worden en slimme tweaks waar mogelijk. Ziet het team ergens een mogelijkheid, een kans tot verbetering of een optie om iets uit te breiden? Als de klant er iets aan heeft, zal er altijd initiatief genomen worden om het balletje op te gooien. Vragen om vergeving wordt meer gewaardeerd dan wachten op toestemming. Lukt er iets niet of is het antwoord op een initiatief nee, dan is dat niet per definitie het einde: waar een wil is, is een weg.

Reveal your genius

Reveal your genius is het hogere doel van Kabisa. Waar de dag mee start en eindigt. Kabisa weet als geen ander hoe om te gaan met complexe vraagstukken. Stabiele en duurzame software en persoonlijke ontwikkeling in combinatie met de juiste werk-privé balans zijn belangrijk. De betrokkenheid en gedrevenheid zorgen telkens weer voor een verbluffend resultaat waar alle partijen trots op kunnen zijn.

Kabisa in een notendop: Met oprechte interesse, een gezonde werkwijze en uiterste gedrevenheid, je potentie onthullen. Reveal your genius.

Beste Werkgever

Onderzoeksbureau SatisAction voert jaarlijks met PWnet het beste werkgevers onderzoek uit, met als naam: Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling. Enerzijds laat dit werkgevers zien hoe zij scoren op talentontwikkeling en arbeidsvoorwaarden, anderzijds biedt het potentiële werknemers inzicht in de vraag ‘Waar groei jij het snelst? Kabisa heeft voor het vierde jaar op rij een Award in ontvangst genomen.

Collega's op kantoor.jpeg

Onderzoekster Mirjam Baars geeft in haar toelichting aan dat Kabisa structurele aandacht heeft voor de ontwikkeling van haar medewerkers, iets dat in de gehele organisatie verankerd is. Kabisa heeft afgelopen jaren het traditionele HR-beleid losgelaten. Functionerings- en beoordelingsgesprekken zijn afgeschaft. De focus ligt vooral op de ontwikkeling van de medewerkers. Een belangrijk onderdeel hierbij zijn de structurele, diepgaande ontwikkelgesprekken. Dit gebeurt op een eerlijke en openhartige manier. Ook is er aandacht voor het geven van complimenten, hierbij wordt als extra hulpmiddel de zelf ontwikkelde Kudo-o-Matic gebruikt, meten wij het geluk van onze medewerkers en heeft de Techsenate het doel “formaliseren” van technische innovatie en wordt er heel veel aan kennisdeling gedaan.

FD GAZELLEN AWARD

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bedrijven die in aanmerking willen komen, moeten over een periode van 3 jaar minimaal een omzetgroei van 20% laten zien. Kabisa behoort tot deze snelstgroeiende bedrijven van Nederland!

ISO Certificering

Kabisa mag zich ISO 27001 en 9001 gecertificeerd noemen. Deze certificeringen zijn het bewijs dat bij Kabisa zaken met betrekking tot informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement op een juiste manier zijn ingericht. Of we trots zijn op dit resultaat? 👇🎉

iso_certificering_bijgesneden.jpg

Solliciteren of Contact?

Ben jij ambitieus en wil jij net als Kabisa verder groeien? Kom ons team versterken! Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op.