Kabisa is volop in ontwikkeling!

Wij zijn een snelgroeiend maatwerksoftware bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van web- en mobiele applicaties voor Hightech, Logistics & (Complex) E-Commerce bedrijven. Benieuwd naar welke werkzaamheden wij precies voor onze klanten uitvoeren? Check dan zeker ook even www.kabisa.nl!

Groei jij mee?

Kabisa onderscheidt zich door een groeistrategie te combineren met de extreme aandacht voor onze medewerkers. Beide zijn door de buitenwereld erkend door onderscheidingen als Beste Werkgever award op basis van talentontwikkeling en arbeidsvoorwaarden en FD Gazelle Award (Snelst Groeiend Bedrijf).

Wij hanteren het Scaling Up gedachtegoed dat ervoor zorgt dat we de focus leggen op de zaken die belangrijk zijn. We willen verder groeien naar meerdere zelfstandige business units door het land waarbij de persoonlijke cultuur behouden blijft. Ons richtpunt hierbij is een sterke ambitie, gecombineerd met een hoger doel: “Kabisa werkt tegelijkertijd aan 100 toonaangevende applicaties waar je trots op bent”. Om naar die ambitie te werken hebben we jouw hulp nodig.

Trots muur Kabisa

Mission Statement

Samen met alle medewerkers hebben we onze missie opgesteld. Deze missie geeft onze richting, waarden en passie aan:

Elegant software solutions is what we stand for. We love to work together with our customers to create useful, reliable and beautiful software solutions. We always exceed expectations of our customers in every step we take. Kabisa values the importance of software quality and innovation. By practicing what we preach we continuously improve our standards and raise the bar every day. Our happiness gains when customers and suppliers love to work with us and employees achieve personal growth and excel as a team. Kabisa; passion driven development.

Kernwaarden

Vakmanschap, klantgerichtheid en samenwerking staan centraal. Deze kernwaarden zijn zichtbaar in de cultuur van ons bedrijf en dus ook in de manier waarop wij met onze klanten en medewerkers omgaan. Wij streven naar een ideale mix tussen professionaliteit, ambitie en plezier. Als meedenkende en betrouwbare partner voor Agile Scrum, Consultancy en Managed Services (Hosting en Support) sta je als medewerker en organisatie bij Kabisa in je kracht!

Beste Werkgever

Onderzoeksbureau SatisAction voert jaarlijks met PWnet het beste werkgevers onderzoek uit, met als naam: Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling. Enerzijds laat dit werkgevers zien hoe zij scoren op talentontwikkeling en arbeidsvoorwaarden, anderzijds biedt het potentiële werknemers inzicht in de vraag ‘Waar groei jij het snelst? Kabisa heeft voor het vierde jaar op rij een Award in ontvangst genomen.

Collega's op kantoor.jpeg

Onderzoekster Mirjam Baars geeft in haar toelichting aan dat Kabisa structurele aandacht heeft voor de ontwikkeling van haar medewerkers, iets dat in de gehele organisatie verankerd is. Kabisa heeft afgelopen jaren het traditionele HR-beleid losgelaten. Functionerings- en beoordelingsgesprekken zijn afgeschaft. De focus ligt vooral op de ontwikkeling van de medewerkers. Een belangrijk onderdeel hierbij zijn de structurele, diepgaande ontwikkelgesprekken. Dit gebeurt op een eerlijke en openhartige manier. Ook is er aandacht voor het geven van complimenten, hierbij wordt als extra hulpmiddel de zelf ontwikkelde Kudo-o-Matic gebruikt, meten wij het geluk van onze medewerkers en heeft de Techsenate het doel “formaliseren” van technische innovatie en wordt er heel veel aan kennisdeling gedaan.

FD GAZELLEN AWARD

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bedrijven die in aanmerking willen komen, moeten over een periode van 3 jaar minimaal een omzetgroei van 20% laten zien. Kabisa hoort in 2020 bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland!

ISO Certificering

Kabisa mag zich ISO 27001 en 9001 gecertificeerd noemen. Deze certificeringen zijn het bewijs dat bij Kabisa zaken met betrekking tot informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement op een juiste manier zijn ingericht. Of we trots zijn op dit resultaat? 👇🎉

iso_certificering_bijgesneden.jpg

Solliciteren of Contact?

Ben jij ambitieus, enthousiast en wil jij net als Kabisa verder groeien? Kom dan ons team versterken! Solliciteer direct door gebruik te maken van onderstaande knoppen. Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op!