Waarom kiezen wij voor meer vakantiedagen dan gewoonlijk? Waarom zes ontwikkelgesprekken in plaats van één beoordeling? Hoe zit dat precies met die jaarlijkse bonus en waarom biedt Kabisa standaard voor iedere werknemer een ruime mobiliteitsvergoeding (€750,- per maand) aan?

DE ARBEIDSVOORWAARDEN OP EEN RIJ:

🏖️ Ruime verlofregeling met 30 vakantiedagen & vakantiegeld
💸 Marktconform salaris
💰 Collectieve bonus
🏎️ Ruime mobiliteitsvergoeding (€750,-). Wordt het een leaseauto, de bus of een treinkaart?
💻 Je eigen Macbook Pro & iPhone
🏓 Ontspanning met tafelvoetbal, pingpong, fitness, of de Xbox
🎉 Leuke personeelsuitjes, vaak met partners
☺️ Werken in een uitdagende en informele omgeving
🧠 Eigen inbreng en creativiteit wordt gewaardeerd
📈 Wij hebben veel aandacht voor je persoonlijke missie en ontwikkeling
📚 Onbeperkt bestellen van vakliteratuur
👩‍🏫 Ruime opleidingsmogelijkheden (nog nooit heeft Kabisa een opleiding geweigerd)

🏖️ 30 VAKANTIEDAGEN

Het creatieve brein heeft rust nodig. Je bent als werknemer van Kabisa doorlopend bezig met het op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, het maken van creatieve concepten en het brainstormen met collega’s en klanten. Hier hoort ook de nodige rust bij. Zorg dus dat je jaarlijks gebruik maakt van je 30 vakantiedagen en ga er een aantal keer per jaar tussenuit met je gezin, ga op citytrip met vrienden of pak gewoon wat tijd voor jezelf!

💸 SALARIS & BONUSREGELING

Geld maakt niet gelukkig, maar je kunt er natuurlijk wel - a hell of a lot - leuke dingen van kopen of doen. Wat heb je namelijk aan 30 vakantiedagen als je geen geld overhoud voor vakantie? Wij bieden onze medewerkers een (boven) marktconform salaris aan dat past bij de kwaliteiten en persoonlijke ontwikkeling van ieder individu. Jaarlijks vindt er ook een gesprek plaats om te spreken over een salarisverhoging. In dit gesprek wordt ook de bonus besproken. Deze komt tot stand door een deel van de winst uit te keren over het personeel. Een echte teamprestatie dus!

🏎️ MOBILITEITSVERGOEDING

Bij Kabisa geven we niet standaard iedereen de keuze voor een leaseauto. Wij stellen (op basis van een fulltime dienstverband) maandelijks €750,- bruto ter beschikking dat jij helemaal zelf mag besteden aan welk vervoer dan ook. Draag je bij aan het klimaat dan kies je wellicht voor het OV, heb jij je eigen auto en gebruik je het budget om dit te betalen? Ook goed! Misschien kun je de afstand wel fietsen en krijg je het volledige bedrag overgemaakt. Of ga je toch voor die droomauto en besteed je (een deel van) het bedrag aan een leaseauto via Kabisa?

📈 PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Jouw persoonlijke missie en de ontwikkeling die je doormaakt zijn belangrijk voor je werkgeluk. Intensieve ontwikkelgesprekken staan aan de basis van ons personeelsbeleid. Vijf tot zes keer per jaar zit jij samen met je ontwikkelcoach om gezamenlijk korte- en langetermijndoelen op te stellen. Voor onze extreme focus op werknemerstevredenheid en talentontwikkeling hebben wij ons in de afgelopen vijf jaar ieder jaar mogen onderscheiden met een award voor “Beste Werkgeverschap”. Om jezelf te blijven ontwikkelen vinden we het heel belangrijk dat je cursussen en opleidingen gaat volgen. Zoveel als je maar wil. Wanneer er een opleiding is die jou aanspreekt en affiniteit heeft met jouw werk bij Kabisa hebben wij hier nog nooit “Nee” tegen gezegd. Sterker nog: We dare you!

🎉 FUN IS EEN VAN ONZE KERNWAARDES

Een potje tafeltennis, tafelvoetbal, games op de Xbox of Nintendo Switch, of ben je toch meer een sporter en ga je mee hardlopen, zaalvoetballen of fitnessen? Bij werk hoort simpelweg ontspanning. Naast de extra activiteiten op/rond kantoor organiseren we jaarlijks diverse teamuitjes waarbij de partners iedere keer van harte welkom zijn. Gebleken is dat je jouw collega’s dan pas echt leert kennen. En niet op een vervelende manier :)

BEN JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Solliciteer direct door jouw c.v. en motivatie te versturen naar [email protected] en wellicht staan we binnenkort oog in oog tijdens een potje Kabisa Tafeltennis!